Els Janssens
SHINING LIFE
Coaching
Life coaching

Wandelcoaching

Voice dialogue

Teambuilding

Wandelcoaching
Wandelcoaching houdt in dat het coachgesprek in de natuur plaats vindt. De natuur wordt echt actief ingezet. Het is een krachtige, diepgaande en inspirerende vorm van coaching. De natuur brengt je in contact met jouw ware natuur en innerlijke wijsheid. Je komt in een intuïtieve flow.
Communiceren via VOELEN en WETEN, niet via taal. Alle antwoorden zitten in jou, via de natuur kan je er gemakkelijker contact mee maken.
ONT – MOET en stel je open voor alles wat op je weg komt en ONTMOET. Alles is met alles verbonden en dat maakt het juist zo mooi! Open je hart en maak verbinding op hartsniveau. Natuur = vrijheid, verbinding, rust, stilte, basis, essentie, stroming,…
Door in de natuur te zijn, maken we weer verbinding met al deze mooie eigenschappen die ook in ons zitten. Zo kom je tot diepgaande verandering in jezelf!
Door te bewegen, de frisse lucht (zuurstof) en de rustgevende natuur kom je snel bij je gevoel en creativiteit. Zo zie je gemakkelijker oplossingen, andere wegen en krijg je nieuwe inzichten. Je komt letterlijk in beweging op alle niveaus. Bewustwording gaat sneller en gemakkelijker. Natuurlijke beelden en metaforen zeggen meer dan woorden.
Acceptatie is de enige manier om echt te kunnen veranderen. De natuur helpt je daarbij. Omdat de natuur is zoals die is, het maakt allemaal niets uit. 
Het mag er allemaal zijn zonder oordeel!

Al je zintuigen worden geprikkeld, zodat je echt gaat voelen in plaats van denken en helemaal in het NU komt. Rust in je hoofd en weer bij je gevoel komen!
In de natuur ben je nooit alleen. Alles is verbonden met elkaar. Eens dat je dat voelt en ervaart, voel je je gedragen en verbonden met alles. Dat gevoel is erg helend. Dat doet je zelf ook weer heel voelen.
De natuur bevordert onze lichamelijke en geestelijke gezondheid. Meer zuurstof, betere ademhaling, betere concentratie, stress neemt af en er worden heel wat genezende stoffen aangemaakt in je lichaam. Dit is wetenschappelijk bewezen.
Natuur is zeker aan te raden bij mensen met depressie, burn-out, chronische ziekten, herstel ziekten, preventief,….de natuur is heilzaam voor iedereen!
Wandelen in de natuur is het beste medicijn!

Prijs wandel/natuurcoaching 60 min: 65 euro
Prijs wandel/natuurcoaching 90 min: 80 euro
Prijs wandel/natuurcoaching 120 min: 100 euro
Praktisch
Wandelcoaching is voor iedereen haalbaar. De wandeling/coaching wordt steeds aangepast aan de behoeften en mogelijkheden van de klant.
Wil je graag coaching rond een bepaald thema (probleem), wil je gewoon weer leren om te ontspannen en rust te hebben in je hoofd om zo weer helemaal bij je gevoel te komen of wil je gewoon aan je gezondheid werken, …  Er zijn heel wat mogelijkheden die we samen kunnen bespreken. 
De coaching kan 1,5 uur of 2 uur duren, afhankelijk van de behoefte van de klant. Voorzie steeds aangepaste kledij en schoenen, ook bij minder goed weer. We gaan meestal hier in het Galbergenbos. Daar is het heel mooi en rustig. Andere locaties kunnen eventueel ook.
Wandelcoaching is één op één, maar regelmatig organiseer ik ook groepswandelingen met een bepaald thema. Als je zelf een groepje samen wil stellen en een bepaalde soort wandeling wil ervaren, kan dat ook.