Els Janssens
SHINING LIFE
Coaching
Life coaching

Wandelcoaching

Voice dialogue

Teambuilding

Voice dialogue
Heb je soms het gevoel dat er in jezelf een strijdtoneel woedt?
Dat je heen en weer geslingerd wordt tussen verschillende keuzes en je niet kan kiezen?
Dat je de ene dag rotsvast van iets overtuigd bent en dat je plotsklaps weer gaat twijfelen?
Of dat je het ene moment zo zelfzeker kunt zijn en het andere moment zo onzeker?
Of dat je het ene moment de rust zelf bent en het andere moment helemaal kan ontploffen?
Als je inzicht en steun wilt krijgen bij dit innerlijk strijdtoneel kan Voice Dialogue je helpen om anders om te gaan met keuzes en stemmingswisselingen.


Voice Dialogue is een niet-oordelende manier van kijken naar jezelf. Het richt zich op het ontdekken van wie jij bent, in al je veelzijdigheid. Je ontdekt wie het in jou voor het zeggen hebben en waarom dat zo is. Je leert onbenutte talenten beter te gebruiken en je maakt jezelf los van versleten gewoontes en contraproductief gedrag. 
Het helpt je om niet steeds in automatische piloot te vervallen, maar te kiezen wat het beste voor jou is nu. En je komt ook veel te weten over de onderliggende kwetsbaarheden.
We gaan leren om contact te maken met ons innerlijk kind.

De methode is ontwikkeld in de jaren ’70 door twee Amerikaanse psychologen. Deze methode gaat er van uit dat elke persoonlijkheid bestaat uit een rijke waaier van verschillende ikken zoals bijvoorbeeld de perfectionist, de zorger, de genieter, de controlehouder, de pleaser, de innerlijke criticus (het stemmetje dat altijd kritiek heeft op jou), enz... . 
Sommige ikken komen op een manifeste manier in ons leven aan bod, andere ikken maken ook deel uit van onze persoonlijkheid maar spelen nauwelijks een rol meer. 
In Voice Dialogue leer je om zonder oordeel te kijken naar je ikken. Je geeft letterlijk een fysieke plaats aan een ik en je ontdekt welke zijn kwaliteiten zijn, wanneer deze ontstaan is in je leven, waarom hij gekomen is en op welke manier hij je kwetsbaarheid beschermt. 
Hoe beter we onze ikken leren kennen, hoe meer inzicht we krijgen op ons functioneren. We kunnen daardoor meer komen tot bewuste keuzes en het nemen van krachtige beslissingen.
Prijs voice dialogue 60 min: 65 euro
Prijs voice dialogue 90 min: 80 euro
Praktisch
De sessie wordt helemaal op jou afgestemd. Op deze manier kan Voice Dialogue een deel uitmaken van jouw groeitraject.
Je kan ook één of meerdere Voice Dialogue-sessies boeken rond een specifieke vraag of levensthema.