Shining Life
Welkom
Wie ben ik
Hooggevoeligheid
Tarieven
Contact

Shiatsu massage
Life-Coaching
Wandelcoaching
Voice dialogue
Chakra healing massage
Voetreflexologie
Reiki
Stoelmassage
Natuurcoaching
Workshops
Meditatie avonden
Nieuwsbrief
massage Geel
Workshopreeks Ik ben wie ...
Workshop De weg naar ...
Reacties deelnemers
Voorwaarden annulatie
hoofdmassage Retie

LEVEN IN FLOW MET JE EIGEN NATUUR

Herfst staat voor loslaten en naar binnen keren. Net zoals een boom haar bladeren laat vallen (loslaten) en zijn sapstroom naar binnen trekt. In de natuur is elk seizoen belangrijk en nodig. Dat geldt ook voor de mens. In de herfst ga je meer uit de “doen” modus en meer rust inbouwen.

Naar binnen keren en loslaten wat niet meer bij jou hoort, zodat je innerlijke rust kan ervaren en je daarna meer ruimte hebt om nieuwe zaadjes te planten (lente). Wil je graag wat ondersteuning hierbij dan zijn volgende workshops zeker iets voor jou! Je kan ze apart volgen of heel de reeks zodat je helemaal in je natuurlijke flow komt.

WORKSHOPS

 1. in je centrum blijven
  zaterdag 22 oktober 2022
 2. je eigen natuur ontdekken
  zaterdag 19 november 2022
 3. loslaten en transformeren en zo innerlijke rust ervaren
  zaterdag 17 december 2022
 4. verhogen van je energie/trilling/frequentie
  zaterdag 21 januari 2023
 5. leven van binnen naar buiten
  een leven creëren dat bij jouw innerlijke natuur hoort

  zaterdag 25 februari 2023

ALGEMENE INFORMATIE

De workshops starten om 9.00 uur tot ongeveer 11.00 uur.
Kostprijs per workshop 35 euro (je kan ze apart volgen).
Voor heel de reeks 160 euro (vrijblijvend).
Locatie : Pastoor Wuytsstraat 63 te Mol
Indien het weer het toelaat kunnen we ook buiten werken.
Meebrengen : papier/pen en heel veel zin.
Graag op voorhand inschrijven, aantal deelnemers is beperkt.
Meer info : Els Janssens 014/37.06.67Workshop "DE WEG NAAR INNERLIJKE KRACHT EN INNERLIJK GELUK"

Soms raast het leven voorbij en raak je jezelf kwijt in je dagelijkse bezigheden, je relatie, je beroep. De workshop ‘De weg naar Innnerlijke Kracht en Innerlijk Geluk’ brengt je dan weer terug naar je ‘kern’, naar wie jij ‘echt’ bent!

In deze workshop wil ik je weer op weg zetten naar een stralend leven, naar je ware zelf. Je opvoeding, je omgeving kunnen je vaak wegleiden van je essentie. Met deze workshop breng ik je weer terug naar die pure innerlijke kracht en innerlijke vreugde. Alleen zo kan je zijn wie je echt bent.

De workshop is vooral praktisch gericht: we gaan veel oefenen en ervaren. Ik reik je daarbij heel wat tools aan om weer contact te maken met je ‘zachte liefdevolle pure kracht’.

We gaan aan de slag met onze 3 krachtcentra: buik/hara (kracht), hart (liefde), hoofd (wijsheid). Door deze krachtcentra te activeren en te versterken, kom je in balans en sta je ‘krachtig’ in het leven. Dan ben je wie je echt bent en kan je stralen. Je komt weer helemaal terug bij je jezelf.

Je ontwikkelt :

Data:Dinsdagavond van 18.30u tot ongeveer 20.45u
4/10, 18/10, 15/11, 29/11, 20/12 en 7/01/2023
Waar:Pastoor Wuytsstraat 63 te 2400 Mol (Sluis)
Prijs:250 euro (inclusief syllabus)
Meebrengen:Pen en papier en heel veel zin

DOWNLOAD FLYER WORKSHOP
Reacties deelnemers voorbije workshops

Lydia:
Ik had al heel veel boeken gelezen over hooggevoeligheid. En wist er dus heel veel van met mijn 'hoofd'. Hier in deze workshop heb ik weer leren "voelen", weer contact gemaakt met mijn lichaam en met mezelf. Zoals Els zegt: GEWOON ZIJN en van daaruit in beweging komen. Wat is dit fijn!

Mariska:
Door de vele oefeningen laat je merken dat het werkt, dat het doeltreffend is. Zeer praktisch toepasbaar in het dagelijkse leven. Eindelijk iets waar je zelf echt mee aan de slag kan. Het verandert niet alleen mijn leven, maar het heeft ook effect op mijn omgeving.

Leen:
De cursus heeft ervoor gezorgd dat ik terug van mezelf ben gaan houden. Ik voel me sterker en luister meer naar mijn lichaam. Ik heb heel wat nieuwe inzichten gekregen. Ik voel me super. Je bent geen toeschouwer, je kan je leven zelf gaan leiden.

Marie-Louise:
De cursus is supergoed in elkaar gestoken, het heeft mijn leven veel veranderd.

Karien:
Ik sta nu bewuster en positiever in het leven.

Bianka:
Ruimte voor eigen inbreng, ervaringsuitwisseling met andere deelnemers, positieve sfeer. Inlevingsvermogen en ervaring Els. Het heeft mij vooral doen inzien dat de link tussen geest en lichaam veel groter is dan ik dacht. Het heeft me rust gebracht.

Elly:
De workshop heeft veel veranderingen gebracht. Ik heb leren voelen, zien, horen,... echt contact met mezelf. Alles wordt zeer duidelijk uitgelegd en heel pracktisch.


Algemene voorwaarden workshops

De deelnemer kan tot een maand voor de aanvang van de workshop kosteloos annuleren. De deelnemer kan tot 2 weken voor aanvang van de workshop annuleren tegen annuleringskosten van 50% van het deelnamebedrag. De overige 50% worden geretourneerd. Als de deelnemer annuleert binnen 2 weken tot de workshop dan kan er geen teruggave meer zijn. Maar de deelnemer kan wel kostenloos deelnemen aan dezelfde workshop gegeven op een latere datum.

Shining Life  |  Els Janssens  |  Pastoor Wuytsstraat 63  |  2400 MOL (SLUIS)  |  +32 (0)14 37 06 67  |