Shining Life
Welkom
Wie ben ik
Hooggevoeligheid
Tarieven
Contact

Shiatsu massage
Life-Coaching
Wandelcoaching
Voice dialogue
Chakra healing massage
Voetreflexologie
Reiki
Stoelmassage
Themawandelingen natuur
Workshops
Workshops in de natuur
Nieuwsbrief
rugmassage Geel
Workshops in de natuur
Praktisch verloop

Workshops in de natuur

We gaan de natuur in met een bepaald thema. Daarrond gaan we die dag dan werken met natuurelementen in combinatie met oefeningen. Dit is een leuke en diepgaande manier om mooie inzichten te krijgen en dingen te ervaren en te veranderen.

In contact met je hart

Zit je veel in je hoofd (denken, piekeren) en kan je de controle moeilijk loslaten? Zit je vaak in doe-modus? Dit vraagt ontzettend veel energie en kan flink vermoeiend zijn. Weer contact maken met je HART en VOELEN. Vertragen, rust, vertrouwen, verbinding en focussen op dingen die er echt toe doen. Allemaal mooie eigenschappen van ons HART. Dat gaan we die dag allemaal ontdekken, dankzij de natuurelementen, oefeningen en onszelf.

Zaterdag: 6 juni van 13.30 uur tot 16.00 uur
Maandag: 8 juni van 13.30 uur tot 16.00 uur
Locatie: Galbergenbos, Mol (Sluis)


Dag van verbinding

Verbinding = één van onze basisbehoeften. We gaan op een gezonde manier leren om ons te verbinden met onszelf, met de natuur en met de omgeving. Het is steeds belangrijk om vanuit jezelf verbinding te maken, zodat je je niet verliest in de andere. Eigenheid behouden in verbinding. Dit gaan we allemaal op een leuke manier ervaren en leren.

Maandag: 13 juli van 13.30 uur tot 16.00 uur
Zaterdag: 18 juli van 13.30 uur tot 16.00 uur
Locatie: Galbergenbos, Mol (Sluis)


Inspiratie, vertraging, verwondering: genieten in het hier-en-nu

Vaak zitten we met onze gedachten in het verleden of de toekomst. Dat vraagt veel energie. Door te vertragen en aandachtig aanwezig te zijn in verwondering komen we meer in het hier-en-nu en kan het stromen en krijgen we inspiratie. De toegangspoort tot het NU zijn je zintuigen, want met je zintuigen kan je alleen NU waarnemen. We gaan heel wat oefeningen doen om dit te ervaren, zodat je het kan meenemen in je dagelijkse leven en meer in het nu kan leven.

Zaterdag: 8 augustus van 13.30 uur tot 16.00 uur
Maandag: 10 augustus van 13.30 uur tot 16.00 uur
Locatie: Galbergenbos, Mol (Sluis)Praktisch verloop

Bij workshops ligt de nadruk op oefenen, ervaren, inzichten krijgen en een beetje wandelen. De workshops vinden steeds plaats in KLEINE groep. Zolang de maatregel van 1,5 meter afstand van kracht is, houden we hier uiteraard rekening mee. Hhet bos is groot genoeg. Kostprijs workshop: 30 euro.

Graag op voorhand inschrijven, aantal deelnemers is beperkt. Graag ook tijdig paraat. Telefoon Els Janssens 014/37 06 67

Meebrengen:

 |  Shining Life  |  Els Janssens  |  Pastoor Wuytsstraat 63  |  2400 MOL (SLUIS)  |  +32 (0)14 37 06 67  |