Shining Life
Welkom
Wie ben ik
Hooggevoeligheid
Tarieven
Contact

Shiatsu massage
Life-Coaching
Wandelcoaching
Voice dialogue
Chakra healing massage
Voetreflexologie
Reiki
Stoelmassage
Natuurcoaching
Workshops
Meditatie avonden
Nieuwsbrief
rugmassage Geel
Natuurcoaching
Praktisch verloop

Natuurcoaching

We gaan samen op ontdekkingstocht in de natuur. Nieuwsgierig en vol verwondering in het hier en NU. Weer verbinding maken met al die mooie eigenschappen/kwaliteiten die in ons aanwezig zijn.

Dankzij de natuur “herinneren/voelen” we ze weer! Zodat we er steeds mee in verbinding kunnen blijven en weer helemaal bij onszelf komen en “STRALEN”! Dit is zo mooi om te ervaren! Het geeft je kracht en energie in het dagelijkse leven! Je verbinden met de natuur en je bewustzijn openen. Communiceren via “voelen” en “weten”, niet via taal.

“ONT-MOET” en stel je open voor alles wat op je weg komt en “ONTMOET”. Alles is met alles verbonden en dat maakt het juist zo mooi! Open je hart en maak verbinding op “hartsniveau”!

AANRADER!!!

Bij natuurcoaching is de natuur DE coach die je in contact brengt met jouw ware natuur en innerlijke wijsheid. Door in interactie te gaan met de natuur ontdek je, voel je en maak je verbinding met jouw kwaliteiten en met je ware zelf! Als coach ben je de verbinder tussen natuur en klant.

Wandelcoaching is al wandelend in gesprek gaan met een coach waarbij je de elementen van de natuur als hulpmiddel gebruikt.

Algemene informatie natuurcoaching

De wandeling vertrekt op de parking van de Zilvermeerhaven in Mol.
Duurtijd 1.5 uur of 2 uur. Prijs zie tarieven.
Wandeling is één-op-één, op aanvraag kan ook in groep.

Meebrengen:


Shining Life  |  Els Janssens  |  Pastoor Wuytsstraat 63  |  2400 MOL (SLUIS)  |  +32 (0)14 37 06 67  |