Shining Life
Welkom
Wie ben ik
Hooggevoeligheid
Tarieven
Contact

Shiatsu massage
Life-Coaching
Wandelcoaching
Voice dialogue
Chakra healing massage
Voetreflexologie
Reiki
Stoelmassage
Natuurcoaching
Workshops
Workshops in de natuur
Nieuwsbrief
massage Geel
Wat is Shiatsu
De behandeling
Praktisch verloop
Shiatsu voor wie
sportmassage Lommel

Wat is Shiatsu

Shiatsu is een van oorsprong Japanse massagevorm. Met de vingers en handpalmen wordt aandachtig druk uitgeoefend op meridiaanpunten en specifieke meridianen zodat het zelfgenezend vermogen van het lichaam en geest zijn werk kan doen.

Een Shiatsu massage helpt u tot rust te komen, lichaamsbewust te worden, de bloedcirculatie te verbeteren, het zenuwstelsel te reguleren, het lichaam te ontgiften en het immuunsysteem te versterken. Je energie gaat meer stromen en je zal je lichamelijk vitaler voelen en helderder van geest.

Shiatsu werkt ook preventief. Door regelmatig een shiatsu massage te krijgen kunnen klachten en gezondheidsproblemen voorkomen worden.


De behandeling

Aan de hand van een gesprek gaan we samen bekijken wat er op dit moment in je leven speelt. Dit kan heel divers zijn: fysische klachten, stresssituaties, vermoeidheid, slapeloosheid, verteringsproblemen, depressie, rug- en nekklachten, ...

Er wordt bekeken welke behandeling je nodig hebt. Hierbij maak ik gebruik van diverse technieken die ik in de loop van de jaren aangeleerd heb.

Ieder individu is uniek en de behandeling zal dan ook op jou afgestemd worden. Het is de bedoeling om de juiste omstandigheden te creëren zodat het zelfhelend vermogen van je lichaam zijn werk kan doen.


Praktisch verloop

Shiatsu wordt door de kledij heen gegeven. Daarom draag je best losse kledij zonder knopen of ritssluiting.

De behandeling duurt ongeveer een uur en is ontspannend en vitaliserend. Na de massage volgt nog een gesprek.

Voedingsadvies, ontspanningstechnieken, lichaamsoefeningen e.d. behoren tot de mogelijkheden.


Shiatsu voor wie

Shiatsu massage is geschikt voor mensen met:

Shiatsu massage is werkzaam zowel bij kinderen als volwassenen. Het is voor iedereen haalbaar. De massage wordt steeds aangepast aan de mogelijkheden van de klant.

Mensen uit Arendonk, Retie, Dessel, Geel, Lommel, Balen en Meerhout kunnen Shining Life vlot bereiken voor een shiatsu behandeling. Massage aan huis is ook mogelijk mits de nodige afspraken.

Shining Life  |  Els Janssens  |  Pastoor Wuytsstraat 63  |  2400 MOL (SLUIS)  |  +32 (0)14 37 06 67  |